De sprekers voor TEDxAmstelveen 2019 zijn bekend. Het programma op 14 april zal bestaan uit negen zeer unieke TEDxTalks. 
Samen brengen ze een prachtig en gevarieerd perspectief over het leven, de toekomst en het vermogen om te kunnen veranderen. Dit sluit naadloos aan op ons nieuwe thema ‘Once Upon a Time’, over dromen die werkelijkheid worden en tijden die veranderen. Waardevolle lessen uit het verleden, uitdagingen van nu en een toekomst waarin niets onmogelijk is.

TEDxAmstelveen is zoveel mogelijk een podium voor sprekers uit de regio en daarom zijn vijf van de sprekers uit Amstelveen. De line-up bevat onderzoekers, medici, ondernemers, ontdekkingsreizigers en wereldverbeteraars. Allen met de verscheidenheid van verhalen die, in lijn met TED.com, ’Ideas Worth Spreading’ zullen zijn.

Maak kennis met onze sprekers en hun idee;

 • Hilde Latour - Initiator

  Hilde onthult hoe blockchain een stabiele basis voor ons inkomen van morgen garandeert. Maak van de armoedegrens een stevig fundament.

 • Karen Hamaker-Zondag - Symbolisch therapeut

  Mannelijk of vrouwelijk leiderschap? Liever geen van beide… Maar wat dan wel? Karen vertelt het ons.

 • Karen Walthuis - Filosofisch psycholoog

  Ook bezorgd over de oprukkende radicalisering en polarisatie? Karen heeft een oplossing, die we samen vanuit Amstelveen gaan verspreiden.

 • Niels van Buren - Sociaal ondernemer

  De kracht van tegenslag! Niels legt uit hoe tegenslag hem geholpen heeft om zijn dromen te realiseren.

 • Nissrine Aissati - Trainer

  Wat zou er gebeuren als we ‘de ander’ echt zouden ontmoeten? Reageren we dan ook anders? Nissrine begint bij de toekomst: Jongeren.

 • Marieke Lips - Kindbehartiger

  Luisteren om te begrijpen of luisteren om te antwoorden; wat maakt het verschil? Marieke gaat hierop in terwijl zij haar droom voor kinderen in echtscheidingssituaties deelt.

 • Margo Rijerkerk - Samenbrenger en rasoptimist

  Wanneer we iets voor een ander doen, gebeurt er iets. Met de ander én met onszelf. Ontdek de magie van helpen.

 • Sabine Pinedo - Praktiserend internist en ondernemer

  Goed voor jezelf zorgen is het grootste geschenk dat je anderen kunt geven. Sabine vertelt over de start van een nieuwe duurzaamheidsbeweging.

 • Tijs Koedam - Wellbeing expert

  Druk, druk, druk is het huidige statussymbool, maar hoe gaan we dit volhouden als we straks 130 jaar oud worden? Tijs vertelt hoe het anders kan.

Op de website is er vanaf vandaag de mogelijkheid je in te schrijven als je graag aanwezig wilt zijn op 14 april in de Schouwburg Amstelveen. Op basis van deze voorinschrijving krijg je straks de gelegenheid om begin 2019 een kaart te kopen.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Voorinschrijving TEDxAmstelveen geopend

Opening voorinschrijving TEDxAmstelveen - Once Upon a Time - 2019

Lees verder

Once Upon a Time - Thema 2019

Thema TEDx 2019

Lees verder

TED meest inspirerend volgens business professionals

TED komt vanuit het niets binnen op nummer 1 in de jaarlijks gepubliceerde lijst van de 40 meest inspirerende organisaties. Als we de business- en marketingprofessionals in Nederland moeten geloven - en dat doen we zeker in dit geval graag – dan is TED de ultieme ‘democratiseerder’ van inspiratie. Prachtig compliment! 

Lees verder


Ollie Vrijmoed

Marketing Specialist TEDxAmstelveen