De sprekers voor TEDxAmstelveen 2019 zijn bekend. Het programma op 14 april zal bestaan uit zeer unieke TEDxTalks. 
Samen brengen ze een prachtig en gevarieerd perspectief over het leven, de toekomst en het vermogen om te kunnen veranderen. Dit sluit naadloos aan op ons nieuwe thema ‘Once Upon a Time’, over dromen die werkelijkheid worden en tijden die veranderen. Waardevolle lessen uit het verleden, uitdagingen van nu en een toekomst waarin niets onmogelijk is.

TEDxAmstelveen is zoveel mogelijk een podium voor sprekers uit de regio en daarom zijn vijf van de sprekers uit Amstelveen. De line-up bevat onderzoekers, medici, ondernemers, ontdekkingsreizigers en wereldverbeteraars. Allen met de verscheidenheid van verhalen die, in lijn met TED.com, ’Ideas Worth Spreading’ zullen zijn.

Maak kennis met onze sprekers en hun idee;

 • Hilde Latour - Initiator

  Hilde onthult hoe blockchain een stabiele basis voor ons inkomen van morgen garandeert. Maak van de armoedegrens een stevig fundament.

 • Karen Hamaker-Zondag - Symbolisch therapeut

  Mannelijk of vrouwelijk leiderschap? Liever geen van beide… Maar wat dan wel? Karen vertelt het ons.

 • Karen Walthuis - Filosofisch psycholoog

  Ook bezorgd over de oprukkende radicalisering en polarisatie? Karen heeft een oplossing, die we samen vanuit Amstelveen gaan verspreiden.

 • Niels van Buren - Sociaal ondernemer

  De kracht van tegenslag! Niels legt uit hoe tegenslag hem geholpen heeft om zijn dromen te realiseren.

 • Nissrine Aissati - Trainer

  Wat zou er gebeuren als we ‘de ander’ echt zouden ontmoeten? Reageren we dan ook anders? Nissrine begint bij de toekomst: Jongeren.

 • Marieke Lips - Kindbehartiger

  Luisteren om te begrijpen of luisteren om te antwoorden; wat maakt het verschil? Marieke gaat hierop in terwijl zij haar droom voor kinderen in echtscheidingssituaties deelt.

 • Margo Rijerkerk - Samenbrenger en rasoptimist

  Wanneer we iets voor een ander doen, gebeurt er iets. Met de ander én met onszelf. Ontdek de magie van helpen.

 • Sabine Pinedo - Praktiserend internist en ondernemer

  Goed voor jezelf zorgen is het grootste geschenk dat je anderen kunt geven. Sabine vertelt over de start van een nieuwe duurzaamheidsbeweging.

 • Tijs Koedam - Wellbeing expert

  Druk, druk, druk is het huidige statussymbool, maar hoe gaan we dit volhouden als we straks 130 jaar oud worden? Tijs vertelt hoe het anders kan.

De tweede editie is reeds uitverkocht, er is nog wel een wachtlijst waarop ingeschreven kan worden.


Gerelateerde nieuwsartikelen

TEDxAmstelveen 2020 Tickets nu beschikbaar!

Vanaf vandaag is de kaartverkoop voor TEDxAmstelveen 2020 - What the world need NOW… gestart. Snelle beslissers kunnen de eerste twee weken gebruik maken van een aantrekkelijke Early bird aanbieding.

Lees verder

What the world needs NOW...

Hoe kunnen we nu onze wereld duurzamer, gezonder, effectiever, ontspanner, liever en gewoon een beetje mooier maken? Het antwoord hierop krijg je tijdens TEDxAmstelveen 2020 dat in het teken staat van het thema - What the world need NOW…

Lees verder

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2020-GESLOTEN

Na het succes van een uitverkochte tweede editie in april 2019 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2020 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2020 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder


Ollie Vrijmoed

Marketing Specialist TEDxAmstelveen