TEDxAmstelveen 2020 verplaatst naar zondag 8 november. We laten ons niet zomaar stoppen en gaan door. De ideeën en verhalen die we geselecteerd hebben voor onze 2020 editie verdienen het om verspreid en gehoord te worden.

Vanwege het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen hebben we besloten om het event te verplaatsen maar we hebben er nog evenveel zin in. We willen jou de mogelijkheid bieden om onze sprekers live te zien en anderen te ontmoeten, de sfeer te proeven die hoort bij TEDxAmstelveen. Je moet iets langer wachten maar het wordt een geweldige dag.

Iedereen die een kaartje heeft gekocht voor ons evenement op 17 mei heeft een email ontvangen. We hebben besloten om het geld terug te storten. Als we straks in september weer opnieuw starten met de kaartverkoop krijgen deze mensen als eerste de mogelijkheid om een kaartje te kopen.

We hopen dat jij er ook bij bent in november! Wil je op de hoogte blijven van de kaartverkoop? Laat dan je gegevens achter via de knop ‘voorinschrijving’

Pas goed op jezelf en elkaar!