TEDxAmstelveen presenteert dagvoorzitter Mandy Phoa. Op 14 april worden onze gasten welkom geheten door Mandy Phoa. Zij neemt onze gasten mee tijdens deze tweede TEDxAmstelveen editie.

Binnen het TEDxAmstelveen team is zij voor het tweede jaar op rij een van onze coaches voor de sprekers. Met een enorme drive en aanstekelijke energie weet zij het beste uit het team en onze sprekers te halen. En dit jaar dus ook als onze dagvoorzitter!

Mandy is oprichtster van “Mei An Coaching, training & inspiratie”. In dagelijks leven een coach, trainer & organisatie facilitator. Ze focust zich hierbij op het ontwikkelen van de individuele mens en op het effectiever maken van organisaties. Denk aan lean management, teamcoaching en strategie- en verbetertrajecten.

Waar men verwacht dat je als zelfstandig ondernemer en moeder van 2 jongens de agenda vol hebt staan, is Mandy ook nog babs. Buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand, waarbij ze als trouwambtenaar nieuwe stellen de mooiste dag uit hun leven bezorgd.

Een dagvoorzitter met gevoel en voorliefde voor het vertellen van mooie verhalen, “ideas worth spreading”.
14 april zal ze TEDxAmstelveen begeleiden in de Schouwburg Amstelveen.Ollie Vrijmoed

Marketing Specialist TEDxAmstelveen