TEDxAmstelveen presenteert spreker Rinie Hoeks

Wat maakt dat de een vreemde taal vrij gemakkelijk oppikt en een ander er na jaren nog steeds niet veel mee kan? Rinie Hoeks is van huis uit docente Engels en heeft een enorme interesse in taal. Al meer dan 25 jaar houdt zij zich bezig met de verbinding tussen dyslexie en de gevolgen die leerlingen hierbij ondervinden wanneer ze geconfronteerd worden met de Engelse taal.

Rinie werkt als adviseur dyslexie en vreemde talen. Ze geeft cursus over het thema dyslexie en Engels. Van haar hand zijn ook materialen op dit gebied verschenen ter ondersteuning van leerlingen met dyslexie.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2019

Na het succes van de uitverkochte eerste editie in maart 2018 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2019 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2019 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee.

Lees verder

Praktische informatie 16 maart 2018

Over een week is het zover, tijd voor de eerste TEDxAmstelveen. We zijn compleet uitverkocht. Het heeft geen zin om naar de ANNA te komen zonder geldig toegangsbewijs.

Lees verder


Mette Reitsma

Initiator en teammanager TEDxAmstelveen