Het thema van TEDxAmstelveen op 14 april 2019 is ‘Once Upon a Time’. Voor ons gaat dit over een toekomst waarin niets onmogelijk is, idealen voor een betere wereld en nieuwe technologie die we ons nu nog niet kunnen voorstellen. 
Onze sprekers gaan het hebben over dromen die werkelijkheid worden, of al zijn geworden. 
Ze geven ons waardevolle lessen mee uit het verleden, de uitdagingen van nu en oplossingen voor de toekomst. 
Binnen het thema ‘Once Upon a Time’ zullen er meerdere sprekers op het podium staan die in 10 tot 15 minuten hun verhaal met ons zullen delen.

Houd ons op social en website in de gaten.


Gerelateerde nieuwsartikelen

TEDxAmstelveen 2020 Tickets nu beschikbaar!

Vanaf vandaag is de kaartverkoop voor TEDxAmstelveen 2020 - What the world need NOW… gestart. Snelle beslissers kunnen de eerste twee weken gebruik maken van een aantrekkelijke Early bird aanbieding.

Lees verder

What the world needs NOW...

Hoe kunnen we nu onze wereld duurzamer, gezonder, effectiever, ontspanner, liever en gewoon een beetje mooier maken? Het antwoord hierop krijg je tijdens TEDxAmstelveen 2020 dat in het teken staat van het thema - What the world need NOW…

Lees verder

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2020-GESLOTEN

Na het succes van een uitverkochte tweede editie in april 2019 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2020 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2020 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder


Ollie Vrijmoed

Marketing Specialist TEDxAmstelveen