TEDx 14 april 2019 in de Schouwburg Amstelveen

TEDx heeft met de Schouwburg Amstelveen een absolute toplocatie gevonden voor de tweede jaargang van het evenement op zondag 14 april 2019. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat de Schouwburg en TEDxAmstelveen elkaar hebben gevonden. Want sinds Quirine Muntz, José Haverman en Evelien van Mansum – bij de Schouwburg verantwoordelijk voor o.a. marketing en evenementen – als bezoekers aanwezig waren bij onze eerste editie in maart 2018, is er duidelijk sprake van wederzijds enthousiasme. Beide partijen zijn dan ook vol vertrouwen dat dit het begin is van een duurzame en zeer succesvolle samenwerking.

Lees verder

TEDx komt in 2019 weer naar Amstelveen!

Heb jij in 2018 het TEDx evenement in Amstelveen gemist? Goed nieuws! In 2019 kun je in de herkansing met een gloednieuwe editie. Gezien de grote belangstelling voor het vorige evenement, dat al binnen drie dagen volledig was uitverkocht, organiseert ons ambitieuze TEDx team in april of mei 2019 een nog grootser en beter opgezette dag vol inspirerende TED talks.

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee. Ook toonden we twee video talks van andere TED evenementen. De ANNA kerk was getransformeerd tot professioneel TEDx podium. De sfeer was goed en er is volop gewerkt aan verbinding. Kijk de foto’s op: https://www.flickr.com/photos/tedxamstelveen

Lees verder