Voorinschrijving TEDxAmstelveen gesloten

Een mooi en inspirerende tweede TEDxAmstelveen editie is wat we eerder aan jullie hebben beloofd. We zijn nu een paar maanden verder, vele coaching sessies met onze sprekers, een mooie lokatie in Hartje Amstelveen en vooral heel veel voorinschrijvingen. Hartelijk dank voor de positieve en overtuigende motivaties. Was je te laat met je voorinschrijving? We geven vanaf nu iedereen de mogelijkheid zich op de TEDxAmstelveen reserve lijst te zetten, want dan krijg je als eerste het bericht als er kaarten vrij komen.

Lees verder

Voorinschrijving TEDxAmstelveen geopend

We zitten vol ambitie om onze tweede editie op 14 april 2019 nog net iets mooier en inspirerender te maken. We hopen op een divers, actief en betrokken publiek uit de regio Amstelveen. We verwachtten net als vorig jaar weer heel veel belangstelling voor het bijwonen van TEDxAmstelveen en zullen daarom ons publiek gaan selecteren op basis van hun beschreven motivatie. Via onze website kan je je voorinschrijven om als eerste kans te maken op een van de 200 beschikbare kaarten in de Schouwburg Amstelveen. Schrijf je snel in!  Na de selectie ontvang je van ons een email waarmee je 1 kaart...

Lees verder

Bekendmaking TEDxAmstelveen sprekers 2019

De sprekers voor TEDxAmstelveen 2019 zijn bekend. Het programma op 14 april zal bestaan uit zeer unieke TEDxTalks.  Samen brengen ze een prachtig en gevarieerd perspectief over het leven, de toekomst en het vermogen om te kunnen veranderen. Dit sluit naadloos aan op ons nieuwe thema ‘Once Upon a Time’, over dromen die werkelijkheid worden en tijden die veranderen. Waardevolle lessen uit het verleden, uitdagingen van nu en een toekomst waarin niets onmogelijk is.

Lees verder