TEDx komt in 2019 weer naar Amstelveen!

Heb jij in 2018 het TEDx evenement in Amstelveen gemist? Goed nieuws! In 2019 kun je in de herkansing met een gloednieuwe editie. Gezien de grote belangstelling voor het vorige evenement, dat al binnen drie dagen volledig was uitverkocht, organiseert ons ambitieuze TEDx team in april of mei 2019 een nog grootser en beter opgezette dag vol inspirerende TED talks.

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee. Ook toonden we twee video talks van andere TED evenementen. De ANNA kerk was getransformeerd tot professioneel TEDx podium. De sfeer was goed en er is volop gewerkt aan verbinding. Kijk de foto’s op: https://www.flickr.com/photos/tedxamstelveen

Lees verder

TEDxAmstelveen presenteert zangeres Evi De Jean

Evi De Jean, zangeres en stemcoach, groeide op in Bermuda, Israël en Antwerpen en streek neer in Amsterdam, voor de liefde. Tijdens TEDxAmstelveen zal ze, samen met haar gitarist, optreden met eigen liedjes én geeft ze een inspirerende klankworkshop. Evi engageert alle aanwezigen en laat hun stemmen klinken. De zaal zal zich vullen met een spontaan en uniek klankkoor. Helemaal passend bij het thema van deze TEDx editie: verbinding.

Lees verder