Over een week is het zover, tijd voor de eerste TEDxAmstelveen. We zijn compleet uitverkocht. Het heeft geen zin om naar de ANNA te komen zonder geldig toegangsbewijs.

Heb je wel een geldig kaartje dan hierbij een overzicht met praktische informatie; Aanvang: 13:00 uur ( deuren gaan open om 12:30 en sluiten om 13:00 uur) Locatie: ANNA Amstelveen, Amsterdamseweg 22 Parkeren auto: gratis aan de overkant van de weg.
Parkeren fiets: fietsen parkeren voor de deur Einde: het programma is afgelopen om 17:00 waarna we afsluiten met een borrel tot 17:45

Er zijn live TEDx sprekers, TED video’s, muzikale optredens en genoeg pauze om nieuwe mensen te leren kennen. Wij kijken uit naar jullie komst!


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2019

Na het succes van de uitverkochte eerste editie in maart 2018 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2019 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2019 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee.

Lees verder

TEDxAmstelveen presenteert zangeres Evi De Jean

Evi De Jean, zangeres en stemcoach, groeide op in Bermuda, Israël en Antwerpen en streek neer in Amsterdam, voor de liefde. Tijdens TEDxAmstelveen zal ze, samen met haar gitarist, optreden met eigen liedjes én geeft ze een inspirerende klankworkshop.

Lees verder


Ray Bogman

Tech Lead TEDxAmstelveen