Sluiting voorinschrijving TEDxAmstelveen

De voorinschrijving is gesloten. We zijn blij met zoveel belangstelling voor TEDxAmstelveen. Binnen een week hadden we al meer dan 100 inschrijvingen. Iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt binnenkort een persoonlijke e-mail waarmee een toegangskaart kan worden aangeschaft. Wil je er heel graag bij zijn op 16 maart dan kun je je registreren voor de wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er een kaart vrijkomt.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2019

Na het succes van de uitverkochte eerste editie in maart 2018 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2019 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2019 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee.

Lees verder

Praktische informatie 16 maart 2018

Over een week is het zover, tijd voor de eerste TEDxAmstelveen. We zijn compleet uitverkocht. Het heeft geen zin om naar de ANNA te komen zonder geldig toegangsbewijs.

Lees verder


Mette Reitsma

Initiator en teammanager TEDxAmstelveen