TED meest inspirerend volgens business professionals

TED komt vanuit het niets binnen op nummer 1 in de jaarlijks gepubliceerde lijst van de 40 meest inspirerende organisaties. Als we de business- en marketingprofessionals in Nederland moeten geloven - en dat doen we zeker in dit geval graag – dan is TED de ultieme ‘democratiseerder’ van inspiratie. Prachtig compliment! 
Lees hier het hele artikel https://inspirerende40.nl

Daar zijn wij als TEDxAmstelveen vanzelfsprekend best een beetje trots op. Temeer omdat juist de lokaal georganiseerde TEDx events zo belangrijk zijn voor de schaalbaarheid van de TED formule; het wereldwijd toegankelijk maken van kennis.

De organisatie van TEDxAmstelveen is volop in de weer om ook in het komende jaar te blijven inspireren. Voor TEDxAmstelveen 2019 zijn wij op zoek naar partners; bedrijven die samen met ons enthousiaste team van vrijwilligers ook van de tweede jaargang in Amstelveen een succes willen maken. Meer informatie via onze website https://tedxamstelveen.com/partners/


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2020-GESLOTEN

Na het succes van een uitverkochte tweede editie in april 2019 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2020 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2020 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Lokaal & Regionaal talent tijdens TEDxAmstelveen

Lokaal & Regionaal talent tijdens TEDxAmstelveen. Op 14 april zullen zal het programma weer gevuld zijn met zang, dans, art & poëzie.

Lees verder

TEDx coaching - De essentie toegankelijk maken

Een goede TEDx talk geven is niet een kwestie van een pitch sessie in september om een half jaar later op het podium te gaan staan. Alle sprekers van TEDxAmstelveen worden gedurende deze periode intensief gecoacht. Samen met Jacobien Vermande & Merel Funke bekijken we hoe dit coach proces verloopt.

Lees verder


Niels Verhaest

Copywriter TEDxAmstelveen