TED meest inspirerend volgens business professionals

TED komt vanuit het niets binnen op nummer 1 in de jaarlijks gepubliceerde lijst van de 40 meest inspirerende organisaties. Als we de business- en marketingprofessionals in Nederland moeten geloven - en dat doen we zeker in dit geval graag – dan is TED de ultieme ‘democratiseerder’ van inspiratie. Prachtig compliment! 
Lees hier het hele artikel https://inspirerende40.nl

Daar zijn wij als TEDxAmstelveen vanzelfsprekend best een beetje trots op. Temeer omdat juist de lokaal georganiseerde TEDx events zo belangrijk zijn voor de schaalbaarheid van de TED formule; het wereldwijd toegankelijk maken van kennis.

De organisatie van TEDxAmstelveen is volop in de weer om ook in het komende jaar te blijven inspireren. Voor TEDxAmstelveen 2019 zijn wij op zoek naar partners; bedrijven die samen met ons enthousiaste team van vrijwilligers ook van de tweede jaargang in Amstelveen een succes willen maken. Meer informatie via onze website https://tedxamstelveen.com/partners/


Gerelateerde nieuwsartikelen

Voorinschrijving TEDxAmstelveen gesloten

De voorinschrijving voor TEDxAmstelveen is gesloten. Vanaf deze week gaan alle voorinschrijvingen een bericht ontvangen waar ze kaarten kunnen bestellen. Te laat? Laat je gegevens achter op de 'wachtlijst'.

Lees verder

TEDxAmstelveen presenteert dagvoorzitter Mandy Phoa

TEDxAmstelveen presenteert dagvoorzitter Mandy Phoa. Op 14 april worden onze gasten welkom geheten door Mandy Phoa. Zij neemt onze gasten mee tijdens deze tweede TEDxAmstelveen editie.

Lees verder

Voorinschrijving TEDxAmstelveen geopend

Opening voorinschrijving TEDxAmstelveen - Once Upon a Time - 2019

Lees verder


Niels Verhaest

Copywriter TEDxAmstelveen