TEDx heeft met de Schouwburg Amstelveen een absolute toplocatie gevonden voor de tweede jaargang van het evenement op zondag 14 april 2019. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat de Schouwburg en TEDxAmstelveen elkaar hebben gevonden. Want sinds Quirine Muntz, José Haverman en Evelien van Mansum – bij de Schouwburg verantwoordelijk voor o.a. marketing en evenementen – als bezoekers aanwezig waren bij onze eerste editie in maart 2018, is er duidelijk sprake van wederzijds enthousiasme. Beide partijen zijn dan ook vol vertrouwen dat dit het begin is van een duurzame en zeer succesvolle samenwerking.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het succes van TEDxAmstelveen 2018 een vervolg te geven op deze prachtlocatie in hartje Amstelveen. Een locatie die bovendien perfect aansluit bij onze groeiambities. De kleine zaal van de Schouwburg biedt plaats aan ruim 200 bezoekers, wat al een verdubbeling betekent ten opzichte van de eerste editie in 2018. Met de grote zaal is er nog volop ruimte voor verdere groei van TEDxAmstelveen in de toekomst.

Intussen is de selectieprocedure voor sprekers op het evenement in volle gang. Wij zijn overweldigd door het grote aantal aanmeldingen dat we hebben ontvangen en kunnen ieder geval alvast verklappen dat er zeer veelbelovende sprekers tussen zitten. Hierover later meer!

Blijf op de hoogte via de berichtgeving van onze mediapartner Amstelveenz en volg TEDxAmstelveen op Facebook en Linkedin om niets te missen over sprekers, kaartverkoop en ander nieuws.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2020-GESLOTEN

Na het succes van een uitverkochte tweede editie in april 2019 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2020 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2020 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Lokaal & Regionaal talent tijdens TEDxAmstelveen

Lokaal & Regionaal talent tijdens TEDxAmstelveen. Op 14 april zullen zal het programma weer gevuld zijn met zang, dans, art & poëzie.

Lees verder

TEDx coaching - De essentie toegankelijk maken

Een goede TEDx talk geven is niet een kwestie van een pitch sessie in september om een half jaar later op het podium te gaan staan. Alle sprekers van TEDxAmstelveen worden gedurende deze periode intensief gecoacht. Samen met Jacobien Vermande & Merel Funke bekijken we hoe dit coach proces verloopt.

Lees verder


Niels Verhaest

Copywriter TEDxAmstelveen