Bekendmaking tweede spreker Kitty Nijmeijer

Ze was eerder al te gast bij de DWDD en bij de Universiteit van Nederland. Prof. Dr. Ir. Kitty Nijmeijer is verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven en weet de werking van een chemische verbinding ook aan niet-wetenschappers uit te leggen. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen en toepassen van polymeermembranen.

Deze worden gebruikt voor het afvangen en omzetten van CO2, waterzuivering en het opwekken van elektriciteit. We zijn erg trots dat ze op 16 maart 2018 bij ons op het podium staat.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2019

Na het succes van de uitverkochte eerste editie in maart 2018 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2019 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2019 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee.

Lees verder

Praktische informatie 16 maart 2018

Over een week is het zover, tijd voor de eerste TEDxAmstelveen. We zijn compleet uitverkocht. Het heeft geen zin om naar de ANNA te komen zonder geldig toegangsbewijs.

Lees verder


Mette Reitsma

Initiator en teammanager TEDxAmstelveen