Roy Groot eerste spreker TEDxAmstelveen 2018

Op de valreep van 2017 maken wij onze eerste spreker bekend. Op het podium van TEDxAmstelveen staat Roy Groot. Kinderen zijn ontwapenend en eerlijk en kunnen ons enorm veel leren. Roy Groot werkt al een aantal jaar in Amstelveen en is oprichter van Buro Bengel.

Roy praat elke dag met kinderen vanuit zijn werk in de kinderopvang en als kindercoach. Op 16 maart 2018 gaat hij ons vertellen wat wij van hen kunnen leren over het verbinden met een ander.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2019

Na het succes van de uitverkochte eerste editie in maart 2018 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2019 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2019 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee.

Lees verder

Praktische informatie 16 maart 2018

Over een week is het zover, tijd voor de eerste TEDxAmstelveen. We zijn compleet uitverkocht. Het heeft geen zin om naar de ANNA te komen zonder geldig toegangsbewijs.

Lees verder


Mette Reitsma

Initiator en teammanager TEDxAmstelveen