Hilde heeft een missie. Niet alleen, maar samen met ons. Ze staat op om de wereld volledig vrij te maken van armoede. Een basis inkomen voor iedereen op deze aarde. Daarmee bestrijden we een probleem dat ons allemaal aangaat. Maar, het gaat verder dan alleen iedereen de kans geven om in hun basis behoefte te kunnen voorzien; er zal minder criminaliteit zijn, mensen worden waarschijnlijk gezonder en er bestaat een grote kans dat kinderen meer naar school kunnen. Dit lijkt een politieke discussie maar Hilde zal ons vertellen dat we niet hoeven te wachten op een politieke beslissing. Innovatie en technologie gaan een bijdrage leveren aan een self sustainable toekomst.

Hilde Latour is oprichter van WiseCoLab, een internationaal netwerk van individuen en organisaties die nieuwe technologieën wil inzetten voor het algemeen belang. Tevens is zij schrijver voor het Basic Income Earth Network (BIEN), voormalig bestuurslid van Unconditional Basic Income Europe (UBIE) en bestuurslid Vereniging Basisinkomen.

Hilde Latour x Basis Inkomen x Initiator x WiseCoLab x Spirituele conversaties x Wereldverbeteraar x Sociaal x Netwerker x Mondiaal denker x