Hoe krijg je impact als je een presentatie geeft? Wat is er nodig om jouw boodschap goed over te laten komen? En wat is de meest gemaakte fout tijdens presentaties? Sinds 1999 ben ik communicatietrainer met als kenmerk impact-creëren. Dat doe ik in verschillende vormen van trainingen. Vaardigheidstrainingen bijvoorbeeld, zoals trainingen in presenteren, verkopen of vergaderen, maar ook persoonlijke ontwikkelingstrainingen, teambuilding en trainingen in het hanteren van conflicten.

Ik geloof in het principe dat je het meest leert van een expert en heb getraind bij de beste nationale en internationale trainer/experts (onder andere Robert Cialdini, Anthony Robbins, Brendon Burchard, Remco Claassen, Bart Kok en Wiebe Veenbaas). Met liefde zet ik alle instrumenten in om mijn deelnemers en coaches beter en met meer impact te laten presenteren.

Daarnaast heb ik 17 jaar ervaring als (interim) manager in het klantcontact en hospitality wereld. Sinds het begin van dit jaar werk ik bij Booking.com. Ik ken de praktijk van managers en weet, vanuit mijn trainers achtergrond, hoe je écht impact krijgt als je je mond opendoet.