Op 14 april bezochten ruim 250 TEDx-liefhebbers in de Schouwburg Amstelveen de tweede editie van TEDxAmstelveen.

Een speciaal evenement met wel 10 TEDxTalks, met zowel een lokaal als en internationaal karakter. Verhalen om te delen, verhalen die ons inspireerde en tot discussie aan wisten te zetten.

We willen iedereen die erbij aanwezig was, hartelijk danken voor hun komst. Hopen dat je net zo geïnspireerd en geraakt bent door de TEDxTalks als wij. Binnen 2 weken verwachten we de video’s online te hebben staan en kun je op te gemak alles terug kijken en delen met vrienden, familie en collega’s.

Veel dank aan onze partners, sponsoren, dagvoorzitter Mandy Phoa, alle sprekers en vrijwilligers.

Contact

hallo@tedxamstelveen.com

TEDxAmstelveen “ideas worth spreading”


Gerelateerde nieuwsartikelen

TEDx coaching - De essentie toegankelijk maken

Een goede TEDx talk geven is niet een kwestie van een pitch sessie in september om een half jaar later op het podium te gaan staan. Alle sprekers van TEDxAmstelveen worden gedurende deze periode intensief gecoacht. Samen met Jacobien Vermande & Merel Funke bekijken we hoe dit coach proces verloopt.

Lees verder

Voorinschrijving TEDxAmstelveen geopend

Opening voorinschrijving TEDxAmstelveen - Once Upon a Time - 2019

Lees verder

Wat is TEDx?

TED is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers en partners die geloven in de kracht van het verspreiden van ideeen via TED talks. TED talks zijn korte, goed voorbereide, inspirerende presentaties van maximaal 18 minuten.

Lees verder


Ollie Vrijmoed

Marketing Specialist TEDxAmstelveen