TEDxAmstelveen presenteert dagvoorzitter Floris Venneman

Op 16 maart worden onze gasten welkom geheten door Floris Venneman. Hij neemt onze gasten mee in deze eerste TEDxAmstelveen ervaring.

Floris Venneman begon op zijn 14e met zijn eerste onderneming. Inmiddels alweer ruim 17 jaar verder, is hij nog steeds ondernemer. Als managing partner helpt hij met Bureauvijftig een breed scala aan opdrachtgevers bij het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten voor ouderen. Daarnaast participeren hij, samen met zijn compagnon, in een aantal kansrijke start-ups. Floris werd genoemd als een van de meest veelbelovende jonge ondernemers door Sprout Magazine en is regelmatig te horen op BNR Nieuwsradio o.a. in het Ondernemerspanel.

Stiekem doet hij niets liever dan op een podium staan, verhalen vertellen, als spreker. Echter is hij vrijdag 16 maart niet beschikbaar, dan zal hij voor ons de eerste editie van TEDxAmstelveen begeleiden in de Annakerk te Amstelveen.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2019

Na het succes van de uitverkochte eerste editie in maart 2018 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2019 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2019 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee.

Lees verder

Praktische informatie 16 maart 2018

Over een week is het zover, tijd voor de eerste TEDxAmstelveen. We zijn compleet uitverkocht. Het heeft geen zin om naar de ANNA te komen zonder geldig toegangsbewijs.

Lees verder


Mette Reitsma

Initiator en teammanager TEDxAmstelveen