TEDxAmstelveen presenteert spreker Jeroen de Graaf

Wat we niet weten, kunnen we ook niet zien. Lichaamstaal of ook wel bodylanguage is een erg boeiend onderwerp, want als we een handgebaar of een spiertrekking zien, wat betekent dat precies? Waarom hebben we op een bepaalde plek jeuk tijdens een gesprek? Aangetoond is dat ieder plekje dat je aanraakt, tijdens een gesprek, een betekenis heeft . Een beweging is een vorm van pre-verbale communicatie die meer vertelt als je weet wat het betekent.

Jeroen de Graaf heeft als gediplomeerd expert op het gebied van lichaamstaal al diverse workshops gegeven om een ieder bewust te maken van de non-verbale communicatie of ook wel lichaamstaal. Daarnaast is hij teamcoach bij Performance Solutions.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2019

Na het succes van de uitverkochte eerste editie in maart 2018 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2019 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2019 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee.

Lees verder

Praktische informatie 16 maart 2018

Over een week is het zover, tijd voor de eerste TEDxAmstelveen. We zijn compleet uitverkocht. Het heeft geen zin om naar de ANNA te komen zonder geldig toegangsbewijs.

Lees verder


Mette Reitsma

Initiator en teammanager TEDxAmstelveen