TEDxAmstelveen presenteert spreker Pim Giel

Hoe breng je ernstig maatschappelijke thema’s op een frisse manier onder het voetlicht? Als regisseur maakte Pim de afgelopen jaren films over de zorgsector, zoals chronische pijn en dementie. Een wereld die hij 30 jaar lang van dichtbij heeft meegemaakt in verpleging, ouderenzorg en zelfs de intensive care.

Met zijn stichting Happy Motion uit Amstelveen probeert hij in zijn beelden altijd de kwetsbare mens centraal te stellen door deze positief te belichten. Ook probeert hij betrokken partijen in beweging te brengen en te verbinden. Om zo bij te dragen aan een betere leefsituatie, alles onder zijn eigen regie. Zijn intrigerende projecten hebben eerder bij o.a. RTL Late night, Jinek, Tijd voor Max en grote landelijke bladen aandacht gekregen. Met trots kunnen wij Pim Giel nu bij ons op het podium verwachten op 16 maart.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2019

Na het succes van de uitverkochte eerste editie in maart 2018 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2019 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2019 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee.

Lees verder

Praktische informatie 16 maart 2018

Over een week is het zover, tijd voor de eerste TEDxAmstelveen. We zijn compleet uitverkocht. Het heeft geen zin om naar de ANNA te komen zonder geldig toegangsbewijs.

Lees verder


Mette Reitsma

Initiator en teammanager TEDxAmstelveen