TEDxAmstelveen presenteert spreker Ritika Mehra

In 2015 was 7,5% van de Amstelveense inwoners een expat en dit is inmiddels alleen maar toegenomen. Amstelveen is de expat hotspot van Nederland. Wisten jullie dat er ruim 4000 mensen met Indiase afkomst in Amstelveen wonen? Ritika Mehra is oprichter van Bridging the Gap, een organisatie die de integratie van Indiase expats in de Nederlandse samenleving probeert te vergroten. Ook probeert de organisatie Amstelveners kennis te laten maken met de Indiase cultuur door de organisatie van evenementen zoals het Indian Colour Festival. Ritika komt op ons podium vertellen over culturele verschillen.

http://www.bridgingthegapfoundation.eu/

More than 7% from all inhabitants in Amstelveen were an expat back in 2015. This percentage has only increased in the last couple of years. Amstelveen is a hotspot for expats in the Netherlands. Did you know that over 4.000 fellow citizens in Amstelveen are from India? Ritika Mehra is founder of Bridging The Gap, an organization that tries to increase the integration of Indian expats in Dutch society. The organization also tries to get all Amstelveners acquainted with Indian culture by organizing events such as the Indian Colour Festival.She will be on our stage to tell us about cultural differences.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2019

Na het succes van de uitverkochte eerste editie in maart 2018 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2019 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2019 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee.

Lees verder

Praktische informatie 16 maart 2018

Over een week is het zover, tijd voor de eerste TEDxAmstelveen. We zijn compleet uitverkocht. Het heeft geen zin om naar de ANNA te komen zonder geldig toegangsbewijs.

Lees verder


Mette Reitsma

Initiator en teammanager TEDxAmstelveen