Thema Verbinding

Het thema voor TEDxAmstelveen 2018 is Verbinding. Wat doen we om verbinding te maken met onszelf, naasten, collega’s en buren. Hoe verbinden we ons met de wereld om ons heen? Kennis overbrengen van docent naar leerling vraagt de juiste verbinding. Welke route kiezen we voor onze reis?

TEDxAmstelveen zal je een middag inspireren zoals alleen TEDx dat kan, zet 16 maart daarom snel in je agenda. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over het bijwonen van dit evenement.


Gerelateerde nieuwsartikelen

Sprekers gezocht voor TEDxAmstelveen 2019

Na het succes van de uitverkochte eerste editie in maart 2018 staat Amstelveen definitief op de TEDx kaart. De organisatie voor het vervolg in 2019 is al in volle gang en wij zijn ervan overtuigd dat we de volgende editie naar een nóg hoger niveau kunnen tillen. TEDxAmstelveen 2019 wordt niet alleen groter, maar vooral ook grootser. En daar kun jij als spreker aan bijdragen!

Lees verder

Terugblik eerste TEDxAmstelveen

De eerste TEDxAmstelveen zit er op! Afgelopen vrijdag hebben 100 bezoekers zich laten inspireren door 11 verschillende TEDx talks. Er stonden als verrassing niet acht maar wel negen live sprekers om te vertellen over hun idee.

Lees verder

Praktische informatie 16 maart 2018

Over een week is het zover, tijd voor de eerste TEDxAmstelveen. We zijn compleet uitverkocht. Het heeft geen zin om naar de ANNA te komen zonder geldig toegangsbewijs.

Lees verder


Mette Reitsma

Initiator en teammanager TEDxAmstelveen