We zitten vol ambitie om onze tweede editie op 14 april 2019 nog net iets mooier en inspirerender te maken. We hopen op een divers, actief en betrokken publiek uit de regio Amstelveen. We verwachtten net als vorig jaar weer heel veel belangstelling voor het bijwonen van TEDxAmstelveen en zullen daarom ons publiek gaan selecteren op basis van hun beschreven motivatie. Via onze website kan je je voorinschrijven om als eerste kans te maken op een van de 200 beschikbare kaarten in de Schouwburg Amstelveen. Schrijf je snel in! 
Na de selectie ontvang je van ons een email waarmee je 1 kaart kunt kopen. Wil je met meerdere mensen komen, schrijf dan individueel in.

Hierbij alle informatie nog even op een rijtje;

  • Zondag 14 april, van 13:00 tot 18:00 uur in Schouwburg Amstelveen
  • Het thema voor 2019; Once Upon a Time. Het zal gaan over een toekomst waarin niets onmogelijk is. Sprekers zullen je meenemen in dromen die werkelijkheid kunnen worden en waardevolle lessen uit het verleden.
  • 9 of 10 TEDx sprekers op het podium. Waarvan de helft direct uit de regio Amstelveen, bestaande uit ontdekkingsreizigers, ondernemers, medici en onderzoekers. Bekijk onze sprekerspagina voor alle informatie.

We hopen je te kunnen verwelkomen op 14 april 2019!

Team TEDxAmstelveen


Gerelateerde nieuwsartikelen

TEDxAmstelveen 2019; wat een beleving

TEDxAmstelveen 2019, 10 TEDTalks, jong Amstelveens talent, 3 live acts en inspirerende partners op het podium.

Lees verder

TEDx coaching - De essentie toegankelijk maken

Een goede TEDx talk geven is niet een kwestie van een pitch sessie in september om een half jaar later op het podium te gaan staan. Alle sprekers van TEDxAmstelveen worden gedurende deze periode intensief gecoacht. Samen met Jacobien Vermande & Merel Funke bekijken we hoe dit coach proces verloopt.

Lees verder

Wat is TEDx?

TED is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers en partners die geloven in de kracht van het verspreiden van ideeen via TED talks. TED talks zijn korte, goed voorbereide, inspirerende presentaties van maximaal 18 minuten.

Lees verder


Mette Reitsma

Initiator en teammanager TEDxAmstelveen